U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Logopedische praktijk

Jolanda van Eikeren

 Aanmelden

U kunt zich telefonisch of via e-mail aanmelden voor onderzoek of behandeling.
 
Dit kan met een verwijzing van een arts of specialist, maar u kunt zich vaak ook zonder verwijzing aanmelden (afhankelijk van zorgverzekeraar en klacht). Er wordt direct een afspraak voor u ingepland. U neemt bij uw eerste bezoek de verwijzing, uw zorgpasje en een geldig identiteitsbewijs mee. Wanneer u niet naar de praktijk kan komen, dan kom ik op medische indicatie bij u aan huis. Een afspraak duurt gemiddeld 25 minuten.
 

 Online afspraak maken

Wanneer u een verwijzing heeft, is het mogelijk om online een afspraak te maken voor een eerste intakegesprek; klik hiervoor op de onderstreepte titel van dit bericht.
Komen de aangeboden tijden u niet goed uit? Bel dan om te kijken naar andere mogelijkheden.
 

Het eerste bezoek

Wanneer u een verwijzing van een arts of specialist heeft, dan bestaat het eerste bezoek uit het intakegesprek. Ik zal uw hulpvraag zo goed mogelijk in kaart brengen door u verschillende vragen te stellen. Op basis van uw verhaal bepaal ik welke onderzoek(-en) nodig zijn. Hiervoor wordt een vervolgafspraak gemaakt.

Wanneer u geen verwijzing heeft, neem ik bij het eerste bezoek een korte screening bij u af (DTL). Via deze screening bepaal ik of uw hulpvraag door middel van logopedie verholpen kan worden. Afhankelijk van de uitslag volgt het intakegesprek of wordt u verwezen naar uw huisarts.

 
Afspraak annuleren en/of wijzigen.

Het kan voorkomen dat u uw afspraak wilt annuleren en/of wijzigen. Tot 24 uur van te voren kunt u uw afspraak kosteloos annuleren via het telefoonnummer van de praktijk of via e-mail. Bij te late afmelding wordt de rekening bij uzelf in rekening gebracht.

 

Contact opnemen

telefoonnummer      040- 2427393

e-mail                            info@logopedie-jveikeren.nl

 

De praktijk is 24 uur per dag telefonisch bereikbaar. Buiten de openingstijden kunt u het antwoordapparaat inspreken.

U kunt de praktijk tevens bereiken via e-mail.
 

Openingstijden :

Maandag      :  8.00 uur   -  18.30 uur

Dinsdag        :  8.00 uur   -  18.30 uur

Woensdag   :  8.00 uur   -  12.30 uur

Donderdag  :  8.00 uur   -  12.30 uur

Vrijdag           :  8.00 uur   -  18.00 uur

Zat. / Zon.    :  gesloten