U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Logopedische praktijk

Jolanda van Eikeren

De Logopedist
Even voorstellen!
 
 
Na het afronden van de studie aan de opleiding Logopedie, ben ik in 1984 direct gestart met deze praktijk.
Daarnaast heb ik als logopedist in dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten gewerkt. Vanaf 1986 ben ik uitsluitend werkzaam in mijn praktijk.
De praktijk is een allround praktijk.
Het werken in mijn logopedie praktijk vind ik enorm plezierig, juist omdat ik met verschillende leeftijdsgroepen werk én een grote variatie aan logopedische stoornissen behandel.
Ik streef in mijn behandelingen naar een hoge kwaliteit. Om die te kunnen bereiken doe ik zeer regelmatig aan na- en bijscholing. Minstens zo belangrijk vind ik de betrokkenheid bij de patiënten en de goede sfeer in de behandelingen. De behandelingen vinden plaats vanuit een zogenoemd holistische benadering; hierbij wordt in de behandeling niet alleen gekeken naar de klacht op zichzelf, maar naar het totale welzijn van een persoon.
 
Binnen de praktijk wordt behandeld conform de WGBO (Wet op de geneeskundige behandelovereenkomst / www.dwangindezorg.nl/rechten/wetten/wgbo) en volgens de richtlijnen van de landelijke beroepsvereniging NVLF (Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie).
Ik ben  kwaliteitsgeregistreerd en lid van de kwaliteitskring logopedie 46 te Eindhoven.
 
Naast mijn werk in de praktijk ben ik ook werkzaam als docent. In opdracht van de Nederlandse Vereniging voor Logopedie en Foniatrie (NVLF) verzorg ik workshops en cursussen voor collega-logopedisten. De logopedische praktijk Jolanda van Eikeren staat ingeschreven in het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO).